Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-05-09@10:08:10 GMT

مراسم عزاداری شب سوم محرم

تاریخ انتشار: ۱۰ مرداد ۱۴۰۱ | کد خبر: ۳۵۶۴۲۱۳۳

مراسم عزاداری شب سوم محرم

مراسم عزاداری شب سوم محرم ۱۴۴۴ در هیئت ثارالله مسجد جامع الهادی(ع) و هیئت رایت العباس امام زاده علی اکبر(ع) با مداحی مداحان اهل بیت(ع) با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شمال شرق تهران و شمال تهران برگزار شد.

به گزارش سرویس چندرسانه ای شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ مراسم عزاداری شب سوم محرم ۱۴۴۴ در هیئت ثارالله مسجد جامع الهادی(ع) و هیئت رایت العباس امام زاده علی اکبر(ع) با مداحی مداحان اهل بیت(ع) با رعایت دستورالعمل‌های بهداشتی در شمال شرق تهران و شمال تهران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این مراسم ها باحضور پرشکوه مردم برگزار شد.

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۶۴۲۱۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!

ایسنا/مازندران دانشگاه شمال آمل با همکاری مرکز تحقیقات و کرسی حقوق بشر، صلح و دموکراسی دانشگاه شهیدبهشتی و کمیسیون ملی یونسکو همایشی را با حضور محققان دانشگاهی در این دانشگاه برگزار و به چالش آینده که آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بسپارد؟ را بررسی کرد.

این همایش شامگاه ۱۹ اردیبهشت با حضور محققان و دانشجویان دانشگاه‌های تهران، شهیدبهشتی، شیراز و دانشگاه شمال آمل با عنوان همایش هوش مصنوعی و حقوق برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال آمل درحاشیه این همایش گفت: موضوع تاثیرهوش مصنوعی بر دادرسی هست و با توجه به اینکه هوش مصنوعی برمحیط چگونه هست و چه تاثیری می‌تواند برقضاوت بگذارد، درمیزگردی با حضور کارشناسان این حوزه بررسی شد.

دکترحسین رنجبر افزود: موضوع‌های دیگری در این همایش ازجمله «آیا هوش مصنوعی حریم شخصی انسانها را نقض خواهد کرد یا خیر؟ آیا انسان می‌تواند قضاوت را به هوش مصنوعی بدهد و اینکه آیا هوش مصنوعی می تواند خطاهای انسانی را جبران کند؟» مطرح شد.

وی ادامه داد: امروزه حکمرانی آموزشی وزارت علوم مبتنی بر دانشگاه‌های حکمت بنیان و دانشگاه‌های سودآور و فایده مدار است و در زمان حاضر آموزش به تنهایی کافی نیست و دانشگاه‌ها به دنبال مهارت محوری هستند مانند دادگاه مجازی که درقالب این همایش در دانشگاه شمال برگزار شد.

رییس دانشگاه شمال ادامه داد: مسئولیت اجتماعی دانشگاه‌ها، یکی از مسئولیت‌های مهم محسوب می‌شود که درهمین زمینه آیین نامه مسئولیت اجتماعی نیز در دانشگاه شمال نوشته شد.

رنجبر تصریح کرد: دانشگاه‌های امروز به عنوان دانشگاه‌های نسل چهارم و پنجم هستند که از آنها به عنوان دانشگاه‌های تمدن ساز و فرهنگ آفرین و ثاثیر گذار بر جامعه یاد می‌شود.

این همایش در قالب دو نشست تخصصی با حضور محققان دانشگاه‌های معتبر کشور و دانشجویان رشته‌های حقوق پیگیری شد.

همچنین دراین همایش از کتاب «عدالت کیفری فن آورانه وحقوق بشر» که مقاله‌های زیادی درخصوص هوش مصنوعی، عدالت کیفری و فن آورانه شدن دادرسی‌های کیفی با رویکرد حقوق بشری وجرم شناسی تدوین شده بود، رونمایی شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • مراسم برترین‌های فوتبال تهران برگزار می‌شود
  • قضاوت حقوقی با هوش مصنوعی؛ خیلی دور، خیلی نزدیک!
  • تجلیل از از امیرعلی آذرپیرا
  • شرح وظایف هیئت امنای محلات تهران
  • قرعه کشی لیگ دسته یک کشتی آزاد با حضور ۲ تیم مازندرانی
  • اعتراض دانشجویان به تعطیلی ۲۳ ماهه مسجد دانشگاه شریف
  • مسابقات اسکواش قهرمانی استان همدان برگزار می‌شود
  • هیئت امنای محلات تهران چه کارکردی دارد؟
  • حضور مداحان قزوینی در همایش ملی «الی الحبیب»
  • اسبقیان: هدف هیئت دولت ممانعت از ورود بانوان به ورزشگاه‌ها نیست/ هیچ مشکلی با تاج نداریم